Lördagsöppet 4/2 Hur blir jag en Youtuber?

Snart är det dags för veckans lördagsöppet. Är du intresserad av Youtube och skulle själv vilja använda det mer eller kanske starta en Youtube-kannal för dina egna filmer? Bra! Den här veckan ska vi ta oss ann fenomenet Youtube och hur man själv kan bli en youtuber. Erik Edler kommer på besök och han vet allt om just detta och kommer att ge oss inspiration och tips om man bör tänka på för att bli viral på Youtube. Det kommer bli en spännande föreläsning med diskussioner. Det är alltså inte drop in den här veckan, kom klockan 12 så missar du inget.

Erik är dramaturg och manusförfattare från Frösön, en av grundarna till produktionsbolaget Northern light pictures. Utbildad vid Umeå universitet, (manusutbildning 3 år) har sysslat med foto och film i över 10 år, är mest inriktad på komedi och action. Just nu högaktuell med Jemthumor som blivit populär på Facebook och Youtube. Har under flera år hållit i sommarfilmskola på Filmpool Jämtland och anlitats som föreläsare och workshopledare i olika sammanhang.